Om Oss

Vi skapar grymma reklamfilmer som får dina konkurrenter att bli gröna av avund!

I dagens innehållsrika värld finns det mycket bra content. Men du nöjer dig väl inte med bara bra, eller hur? Vi adderar vår unika krydda för att lyfta dina produktioner, och levererar den där extra känslan alla längtar efter!

Kreativitet Utan Gränser hos Framebrains

Vårt team kan verka lite vilt, för vi är de som alltid säger ’ja’ till varje produktion. Vi är redo att göra nästan vad som helst för att skräddarsy den perfekta berättelsen för ditt varumärke. Detta innebär ofta att vi tar oss an utmanande projekt utan att veta hur vi ska klara det. Men, vår passion för det vi gör får oss att tro att allt är möjligt. Lite klyschigt? Kanske, men vår kundrecensioner talar för sig själv. Läs själv – vi överträffar ständigt förväntningarna!

Skräddarsydd Filmproduktion

På vår filmresa har vi byggt upp ett brett nätverk av talangfulla frilansare i olika områden. Detta gör att vi kan skapa skräddarsydda team för varje unik filmproduktion, vilket garanterar att varje verk är unikt designat. Vårt kärnteam har alltid det övergripande ansvaret kring din produktion för kvalitetssäkring. Extra kompetens tas endast in när det behövs. Tack vare detta kan vi hålla kostnaderna nere och erbjuda dig oslagbara erbjudanden!

VÅRT TEAM

  • Nemo

    Nemo

    VD - Kundcharmör / Medgrundare

    Som VD och länken mellan våra kunder och Framebrains, stakar jag ut vår företagskurs och ser till att du som kund alltid är nöjd med vårt arbete. Jag fokuserar på att både utveckla verksamheten och bygga starka relationer. Det är mycket att hålla i, men ändå enklare än att bli en rymdcowboy.

  • Eric

    Eric

    Creative Director & Medgrundare

    Som Creative Director är jag den som ser helheten i våra produktioner. Jag skapar planer och strategiska visioner för våra kunder och ser till att vi behåller en hög kvalitet och en enhetlig stil i våra projekt. Dessutom… har jag även äran att vara regissör under inspelningen.

  • Felix

    Felix

    3D artist & delägare

    Framebrains egna 3D-trollkarl. Jag älskar att nörda ner mig i animationer och visuella effekter och agerar ibland även bakom kameran. Dessutom står jag för 99,9% av IT-kunskapen på kontoret och är inte blyg när det kommer till att visa upp mina 3D-printade prylar där hemma. Under inspelning är en av mina standardrepliker: “Äsch, det fixar vi i post!”

  • Afshin

    Afshin

    Colorist

    Med ett decennium av erfarenhet inom color grading har jag funnit min roll på Framebrains. Min entusiasm för hantverket ser till att varje nytt projekt vi tar itu med är en förbättring jämfört med det föregående. På Framebrains ansvarar jag för all color grading, och ibland ger jag mig ut på äventyrlig videoredigering. Det är säkert att säga att jag har en mångsidig kompetensuppsättning!

  • Sebastian

    Sebastian

    VFX Artist

    Sebastian, vår VFX-guru från Italien, har lekt med effekter sedan han kunde klicka på en mus. Han är den kreativa hjärnan som tar våra visioner från ”nästan coola” till ”helt otroliga”. I regissörsstolen går han från guru till general, och se upp, för han regisserar med samma passion som när han bygger sandborgar som barn. En riktig maestro, med en touch av ciao!

  • Sandra

    Sandra

    Projektledare

    Förutom min självtitulerade roll som mood manager på kontoret, är mitt jobb att agera som den så kallade spindeln i nätet. Det fina med min roll som projektledare är att få kombinera mina olika typer av passioner: leda, driva och utveckla kreativa unika idéer och koncept! I tätt samarbete med såväl grabbarna, tillika kära kollegor, och med dig som kund. Mitt bästa recept för en lyckad produktion är struktur, god kommunikation och det viktigaste av allt: ha löjligt kul på vägen!